Uniek decor voor al je zakelijke bijeenkomsten

Ver weg van alle drukte, verscholen in het groen, maar toch vlakbij Amsterdam ligt Koolgeitwolf op Fort Abcoude. Bij Koolgeitwolf hebben we een heel forteiland tot onze beschikking! Dat betekent dat wij een breed scala aan bijeenkomsten kunnen faciliteren. Denk aan vergaderingen, teamuitjes, relatie-evenementen, teambuildingactiviteiten, bedrijfsfeesten etc. Of het nu voor een klein of grote gezelschap is; wij bieden je een unieke ervaring op een bijzondere locatie  waar je omringd bent door historisch erfgoed en ruige natuur.

 

Verbinden en verrassen

 

Zodra je de brug naar het historische fort over bent, betreed je een oase van rust. Door de combinatie van de historische gebouwen en het ongerepte buitenterrein is Koolgeitwolf dé locatie om te verbinden en te verrassen. Zowel binnen als buiten, overdag en ‘s avonds en in alle jaargetijden! Van een productieve meeting, tot een ludieke teambuilding activiteit, of een combinatie daarvan; er is van alles mogelijk. Wat dacht je van een bierbrouw workshop of een kunstworkshop of een rondleiding over het forteiland? Ook als jij je team of zakenrelaties in de watten wilt leggen met bijvoorbeeld een gezellige borrel of een (private) diner van de grill, wij denken graag met je mee.

 

Niks is de Kool, de geit en de wolf te gek

Niks is hier te gek en De Kool, de Wolf en de Geit staan overal voor open!
Informeer naar de verschillende mogelijkheden voor de culinaire of creatieve invulling van je bijeenkomst via info@koolgeitwolf.nl.